Vervolg webinar Ondersteuning voor ondernemers bij de gevolgen van de coronacrisis

Event / 14, May, 2020

De genomen maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus hebben verstrekkende gevolgen voor de bedrijfsvoering van vele bedrijven. En de omstandigheden voor de innovatieve start ups en scale ups zijn extra complex. Noodmaatregelen en steunfondsen worden volop geïntroduceerd, maar het is niet altijd helder wat de voorwaarden zijn. We kunnen ons voorstellen dat ondernemers met veel vragen (blijven) zitten.

In navolging op de 2 webinars die wij in april verzorgden, organiseert Briskr met Health Valley, Kadans Science Partner, NTC & SMB op verzoek een vervolg webinar/vragenuur rondom het thema “Ondersteuning bij de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers” op donderdag 14 mei van 14:00 tot 15:00 uur met medewerking van:

–    Sandra Steinmaier: BDO
–    Jos Willemsen: Rabobank
–    Jos van der Wijst: BGLegal
–    Matthijs Buddingh’: gemeente Nijmegen
–    Sylvia Kortenraij: Oost NL
–    Martijn Kriens (moderator): BriskrZij zullen je op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van steunmaatregelen (o.a. NOW, COL, TOZO), fiscale regelingen, krediet en financiële aspecten en ondersteuning vanuit de gemeente. Maar we horen ook graag van jou waar je meer over zou willen horen!

Indien mogelijk ontvangen wij alvast je vragen via info@briskr.eu (om ons beter te kunnen voorbereiden). Tijdens de webinar kun je via ‘Questions’ ook (aanvullende) vragen stellen. Als er heel veel vragen binnenkomen dan zullen er vragen gecombineerd worden. Vragen kunnen ook altijd nog achteraf per email beantwoord worden aan deelnemers.

Meld je snel aan via deze link & registreer alvast je plek. Je ontvangt dan 1 uur voorafgaand aan de webinar een reminder en een link om in te loggen. Een opname van dit webinar en de Q&A zullen na afloop ook gepubliceerd worden via de website van Briskr.

De voertaal van dit webinar is Nederlands en deelname is gratis. Voel je vrij deze uitnodiging te delen in je netwerk!