Vervolg webinar Ondersteuning voor ondernemers bij de gevolgen van de coronacrisis

Event / 23, Apr, 2020

Op verzoek van de deelnemers aan de webinar die we begin april verzorgden, organiseren we op donderdag 23 april (15.00-16.00 uur) samen met Health Valley, Kadans Science Partner & SMB opnieuw een webinar/vragenuur rondom het thema “Ondersteuning voor ondernemers bij de gevolgen van de coronacrisis”.

De genomen maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus hebben verstrekkende gevolgen voor de bedrijfsvoering van vele bedrijven. En de omstandigheden voor de innovatieve start ups en scale ups zijn extra complex, omdat zij veelal (nog) niet voldoen aan de gestelde voorwaarden van de noodmaatregelen en steunfondsen. We kunnen ons voorstellen dat ondernemers met veel vragen (blijven) zitten.

 
Voor deze vervolgsessie hebben we wederom een team van experts bereid gevonden om de regelingen toe te lichten en vragen te beantwoorden:
–    Sandra Steinmaier: BDO
–    Jos Willemsen: Rabobank
–    Jos van der Wijst: BGLegal
–    Matthijs Buddingh’: gemeente Nijmegen
–    Theo Föllings: Oost NL 
–    Martijn Kriens (moderator): BriskrDe bedoeling is je wegwijs te maken in de regelingen die er zijn gemaakt om ondernemers te ondersteunen zoals; Werktijdverkorting, fiscale regelingen, krediet en financiële aspecten, uitstel van betalingen gemeentelijke regeling. Ook horen we graag tegen welke andere problemen jouw onderneming aanloopt zodat we kunnen kijken welke ondersteuning nog mogelijk is.

 
Indien mogelijk ontvangen wij alvast je vragen via info@briskr.eu (om ons beter te kunnen voorbereiden). Maar tijdens de webinar kun je via ‘Questions’ ook (aanvullende) vragen stellen. Als er heel veel vragen binnenkomen dan zullen er vragen gecombineerd worden. Vragen kunnen ook altijd nog achteraf per email beantwoord worden aan deelnemers. 

 
Meld je snel aan via deze link & registreer alvast je plek. Je ontvangt dan 1 uur voorafgaand aan de webinar een reminder en een link om in te loggen. De webinar zal na afloop ook gepubliceerd worden via de website van Briskr.

De voertaal van dit webinar is Nederlands en deelname is gratis. Voel je vrij deze uitnodiging te delen in je netwerk!